Smoelenboek

Cor Kolenberg

Naam: Cor Kolenberg

Lid sinds: december 2021

Ik ben sinds 1 september 2021 gestopt met werken. Nadat ik mijn eigen bedrijf na ruim 30 jaar heb verkocht, was ik niet direct op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik heb voldoende hobby’s en ik vermaak me prima. Een kleine maand geleden las ik echter een leuk artikel in de krant over de buurtbus 412. Dat sprak me wel aan en gevoelsmatig past het ook wel bij mij om op die manier een bijdrage te leveren aan de samenleving.

Ik ben 63 oud, getrouwd met Karen Kolenberg en wij hebben 2 kinderen en wonen aan de Zesstedenweg 111 in Grootebroek.

Actuele dienstregeling

Plan jouw reis naar Hoorn | Schellinkhout | Wijdenes | Venhuizen | Hem | Hoogkarspel | Lutjebroek | Grootebroek | Bovenkarspel

Vrijwilligers gezocht

Houd je van persoonlijk contact met mensen, ben je altijd goedgehumeurd, ben je gastvrij en ben je graag onderweg? Word dan vrijwilliger bij Buurtbus 412.

Inloggen voor chauffeurs

Hier vindt u handleidingen, actuele roosters en contactinformatie van uw collega's.