Smoelenboek

Hans van Niekerk

Naam: Hans van Niekerk uit Hoorn

Lid sinds: december 2011

Sinds 1 augustus 2019 gepensioneerd. Tot die tijd zo’n 40 jaar onderwijsloopbaan, als docent Wiskunde en de laatste 20 jaar als directeur HBO/rector Middelbare school; waaronder 12 jaar rector van het Murmellius Gymnasium in Alkmaar. Naast het werk in het onderwijs een aantal bestuursfuncties, die ik nu ook nog heb. Ik ben voorzitter van het Westfries Mannenkoor en voorzitter bestuur Nederlands Kinder Theater in Purmerend. Verder penningmeester van de NTKC (Nederlandse Toeristen Kampeerclub) afdeling Kennemerland.
Daarnaast doe ik vrijwilligerswerk voor Humanitas (clienten helpen met financiele problemen) en de Omring (clienten rijden naar en van de dagbesteding).

In de resterende vrije tijd ben ik vooral met zang bezig dat is mijn grote hobby.

Ik woon samen met mijn echtgenote Mieke en heb 3 volwassen zoons.

Actuele dienstregeling

Plan jouw reis naar Hoorn | Schellinkhout | Wijdenes | Venhuizen | Hem | Hoogkarspel | Lutjebroek | Grootebroek | Bovenkarspel

Vrijwilligers gezocht

Houd je van persoonlijk contact met mensen, ben je altijd goedgehumeurd, ben je gastvrij en ben je graag onderweg? Word dan vrijwilliger bij Buurtbus 412.

Inloggen voor chauffeurs

Hier vindt u handleidingen, actuele roosters en contactinformatie van uw collega's.